Castellano | Català | English | Alemán | Ruso | Chino | Segueix-nos al Facebook Budapest Dreams Twitter Budapest Dreams
Halep conquesta a Budapest el seu tercer títol en un mes

MADRID, 14 juliol 2013 (EUROPA PRESS)
Simona Halep, tennista romanesa s'ha guanyat aquest diumenge en el torneig celebrat a Budapest, pertanyent al circuit de la WTA, en derrotar a la final a l'austríaca Yvonne Meusburger per 6-3, 6-7 (7) i 6-1, pel qual s'adjudica el seu tercer títol de l'any i de la seva carrera en un mes després dels de Nürnberg i s'Hertogenbosch.
La tennista romanesa, de 21 anys i tercera favorita, es va imposar en dues hores i 27 minuts al seu rival, que buscava el primer títol de la seva trajectòria. Halep es va emportar el primer set gràcies a la ruptura en tres ocasions del servei de Meusburger. A la segona mànega, la baixada en els percentatges de servei de Halep permetre a l'austríaca entrar en el partit i endur-se el set al 'tie break'.
    En l'últim parcial, Halep, que cedia per primera vegada una mànega en tot el torneig, es va reposar amb autoritat per emportar-se el partit i el torneig amb un contundent 6-1 final. La número 30 del món ha vençut en tres tornejos en un mes, amb un rècord de 16 partits guanyats i un perdut, el sofert contra la número 6 del món, Na Li, en tres sets a la segona ronda de Wimbledon.