Topic: Venut l'Hotel Florida Park de LLORET DE MAR

INVERSIÓ HOTELERA. HOTEL EN VENDA A LLORET DE MAR

Els inversors russos han comprat cinc hotels a Lloret en els últims 3 anys
La compra del Hotel Florida Park, de tres estrelles i 111 habitacions, es va signar tot just dimecres passat
L'Angelbel Park també és rus, des de l'estiu passat
14/01/13 02:00 - lloret de mar

Empresaris russos han comprat en els últims tres anys cinc hotels a Lloret de Mar. Una de les adquisicions més recents és l'hotel Florida Park, que té 111 habitacions i està situat al centre de la població. La firma del primer pagament per a l'adquisició de l'hotel es va formalitzar tot just dimecres passat. Els altres hotels que han anat adquirint inversors russos en els últims anys són el Roger de Flor, l'Excelsior, el Moremar i l'Angelbel Park. Aquest últim hotel, de cinquanta habitacions i tres estrelles (igual que el Florida Park), el va comprar un inversor rus tot just l'estiu passat, per a la seva filla.

A més, hi ha tres hotels que tenen contractes amb operadors turístics russos, tot i que no són de propietat russa: l'Alba Seleqtta, el Plaça Paris i el Mediterranena Suns. En el cas d'aquest últim, les reformes que s'hi han fet han estat amb capital rus, i l'Alba Seleqtta podria canviar de mans per passar a ser propietat russa, segons algunes fonts.

Aquestes inversions reflecteixen el creixent interès de ciutadans russos per Lloret de Mar, no només com a destinació de vacances sinó com a lloc per fer-hi negoci. Això ha fet que també augmenti el nombre d'agències russes que operen a Lloret, entre les quals hi ha Ancodes, Fiestalonia, Terramar i Novovira, aquestes dues últimes amb seu a Lloret de Mar. El turisme rus ha crescut molt en els últims anys, atret no només pel clima sinó per l'oferta cultural de l'entorn, segons explica Àlex Maillon, director d'operacions de Novovira.

“El client de parla russa ve pel clima però demana altres coses. Treballem moltíssim Lloret però encara més combinat amb Figueres, Barcelona i Girona, el turista rus no ve a quedar-se quinze dies a la platja”, explica Maillon. Pel regidor de Turisme de Lloret, Jordi Orobitg, el fet que hi hagi inversió russa a Lloret és positiu: “El fet que hi hagi desplaçament de capital d'aquesta magnitud i que no és especulatiu denota que hi ha capital productiu, i que valoren Lloret.”

Font:El punt Avui

HOTELES EN VENTA EN LLORET DE MAR Información: info@budapestdreams.com
http://www.budapestdreams.com/hoteles_en_venta.php

Thumbs up Thumbs down