Castellano | Català | English | Alemán | Ruso | Chino | Segueix-nos al Facebook Budapest Dreams Twitter Budapest Dreams
Waterpolo/Mundial.- La selecció masculina cau davant Hongria i haurà de jugar les cruïlles

La selecció espanyola masculina de waterpolo no va poder aconseguir el primer lloc en la fase de grups del Mundial de Natació, que s'està disputant a Xangai (Xina), després de caure en el seu últim partit per 12-11 davant Hongria.
SHANGHAI (XINA), 22 (EUROPA PRESS)
D'aquesta manera, els homes de Rafa Aguilar conclouran en la tercera plaça del Grup A i hauran de disputar una eliminatòria prèvia per aconseguir el pas a quarts i poder lluitar per les medalles i un dels bitllets olímpics. El seu rival serà, amb gairebé total seguretat, Austràlia, encara que si els 'aussies' guanyen a Sèrbia, serien els defensors del títol els adversaris.
Al contrari que contra Montenegro, l'actual subcampiona del món va tenir un gran començament davant un rival de potencial com l'actual campiona olímpica, que va saber aguantar per escapar-se en el marcador en el quart final i aconseguir el triomf i el primer lloc que dóna accés directe als quarts.
Espanya va començar entonada i amb gran efectivitat, cosa que li va permetre controlar i manar sobre els hongaresos. Així, amb Iván Pérez al seu millor nivell i amb el llançament funcionant, els espanyols van arribar a gaudir de dos gols de renda (3-5). No obstant això, Hongria va aprofitar les exclusions per igualar el partit abans del final del primer període.
El segon va mantenir la mateixa tònica, amb els dos equips a gran nivell ofensiu i mantenint alternances al marcador. Els magiars van signar un parcial de 3-0 per prendre la davantera (6-5), però el combinat nacional no va perdre la calma i es va viure alternança al marcador, encara que Molina no va encertar amb una superioritat final per empatar.
A la represa, les dues seleccions van endurir la seva actitud defensiva i després del cabal ofensiu del primer acte, es va passar a una major tensió a la piscina. Fernández va aconseguir empatar (9-9), però Hongria va estrènyer i va aconseguir marxar en l'electrònic (11-9).
Les coses es van tornar pitjor a l'inici de l'últim quart, quan Biros va fer el 12-9 a falta d'una mica més de cinc minuts. Espanya ho va intentar i va recuperar opcions ràpidament amb un gol de Minguell, però malgrat la seva bona actitud defensiva no va poder donar més emoció i el gol de Molina va arribar massa tard.