Castellano | Català | English | Alemán | Ruso | Chino | Segueix-nos al Facebook Budapest Dreams Twitter Budapest Dreams
La hongaresa Risztov guanya la marató de 10km de natació a Londres

La hongaresa Eva Risztov va guanyar dijous el marató de 10 km de la natació olímica dels Jocs de Londres, per davant de la nord-americana Haley Anderson i la italiana Martina Grimaldi, en la prova disputada al llac Serpentine de Hyde Park.
Risztov va marcar un temps d'1 hora, 57 minuts, 38 segons i 2/100 per a imposar-se en aquesta esgotadora prova, traient un avantatge de només quatre centèsimes a Anderson (1:57:38.2).
L'espanyola Erika Villaécija va acabar en la vuitena posició i la millor llatinoamericana va ser la veneçolana Yanel Pinto, que va quedar 14 ª.
L'argentina Cecilia Biagioli decebre amb un 17 º lloc i la mexicana Lizeth Roda va ser 21 ª i penúltima en la competència celebrada a aquest cèlebre parc de la capital britànica.
De la seva banda, la brasilera Poliana Okimoto es va veure obligada a abandonar a la quarta volta amb un quadre d'hipotèrmia i va ser retirada en cadira de rodes pels organitzadors.
Font: AFP | 2012.08.09 - 14:10