Castellano | Català | English | Alemán | Ruso | Chino | Segueix-nos al Facebook Budapest Dreams Twitter Budapest Dreams
Hongria, següent rival de les noies de Miki Oca

waterpolo femení
Espanya busca la primera plaça del Grup B
   MADRID, 2 ago 2012 (EUROPA PRESS)
   La selecció espanyola femenina de waterpolo es mesurarà en l'últim partit de la fase preliminar de grups dels Jocs Olímpics a la selecció d'Hongria, aquest divendres a les 15.10 hores al Waterpolo Arena de Londres, amb l'objectiu d'aconseguir la primera plaça del Grup B i tenir un millor encreuament de quarts de final.
   Les noies del seleccionador Miki Oca van guanyar a la primera jornada a la Xina per 11-6 i en la segona jornada van empatar amb els Estats Units a 9 gols, remuntant tres gols de desavantatge i situant-se primeres del grup B al costat de la selecció nord-americana, amb una victòria i un empat, però amb millor mitjana golejadora. Les vuit seleccions que participen en la competició jugaran els quarts de final, però depèn de la lligueta el tenir un millor o pitjor encreuament.
   El proper rival d'Espanya, Hongria, ve de vèncer a la Xina per 11-10 i situar-se en la tercera plaça del grup, amb el que competirà amb Espanya per situar el més amunt possible en el grup i evitar aquesta quarta i

última plaça que els s'enfrontaria amb el líder del Grup A. La selecció xinesa per la seva banda, ocupa aquesta posició de moment, en haver caigut en els dos xocs.
   Dimecres passat, el combinat nacional va empatar davant Estats Units en un partit dur i amb un final trepidant. Les de Miki Oca van començar la trobada jugant com ho van fer en el debut davant les subcampiones del Món, i es van posar per davant en el marcador per 3-1 amb dos gols gairebé seguits de Jennifer Parella. Després del descans, l'escenari va ser molt diferent, ia falta de 5 minuts, EUA guanyava per 6 a 9. La tasca es veia complicada per a les espanyoles que finalment van empatar gràcies als gols de Maica García i Jennifer Parella.
   Amb vista al xoc davant de la selecció hongaresa d'aquest divendres, Espanya haurà de desplegar el mateix joc, sense baixar el nivell, ja que una derrota els podria enviar del liderat al tercer lloc. Hongria va anar perdent durant gairebé tot el partit encara que va arribar al descans amb empat a 4. A la segona meitat Xina va continuar amb el seu avantatge però Hongria va aconseguir avançar-se en l'últim moment i sumar una victòria en el caseller.
   Hongria compta amb jugadores molt perilloses que intentaran impedir la victòria espanyola, com les golejadores Gabriella Szücs i Keszthelyi Rita, que van anotar 04:03 gols, respectivament, davant la Xina, suposen un dels majors perills de l'equip hongarès.
FITXA TÈCNICA.
- EQUIPS.
   ESPANYA: Laura Ester (P), Ana Copado (P), Marta Bach, Anni Espar, Roser Tarragó, Matilde Ortiz, Jennifer Parella, Lorena Miranda, Pilar Peña, Andrea Blas, Ona Meseguer, Maica García i Laura López.
   HONGRIA: Flora Bolonyai (P), Edina Gangl (P), Dora Czigany, Dora Antal, Hanna Kisteleki, Gabriela Szücs, Orsolya Takacs, Rita Dravucz, Rita Keszthelyi, Ildiko Toth, Barbara Bujka, Dora Csabai i Katalin Menczinger, Edina Gangl.
   - SEU: Waterpolo Arena.
   - HORA: 15.10 hores