Castellano | Català | English | Alemán | Ruso | Chino | Segueix-nos al Facebook Budapest Dreams Twitter Budapest Dreams
Waterpolo / Mundial (F) .- Espanya jugarà pel onzè lloc després de caure amb Hongria

La selecció espanyola femenina de waterpolo jugarà contra Nova Zelanda per l'onzena plaça del Mundial de Xangai, després de caure la passada matinada davant Hongria (17-13) en el seu penúltim partit en el torneig.
SHANGHAI (XINA), 25 de juliol de 2011    (EUROPA PRESS)
Les jugadores de Miki Oca van intentar mantenir la concentració davant una Hongria que compta amb dues jugadores de molt talent, la capitana Rita Dravucz i Gabriella Szücs. Recolzant-se en la seva qualitat, les magiars van dominar el primer quart (5-3).
A la represa, dos contracops van estar a punt de trencar el partit (7-3), però Espanya va recuperar sensacions en atac, contestant amb gols en situació de superioritat (8-6), però Hongria va seguir colpejant amb el contraatac i se'n va anar al descans amb 10-6.
A la represa, Espanya va intentar tornar al partit, però ja era tard. Hongria va fixar la seva defensa, va avançar línies per provocar la fallada de les espanyoles. Blanca Gil va tirar d'ofici en atac, però no va ser suficient ja que les diferències no baixaven de tres-quatre gols fins al final del xoc.
D'aquesta manera, el combinat espanyol tancarà la seva participació al Mundial lluitant pel onzè lloc davant Nova Zelanda, que va sucumbir en el seu xoc davant Cuba (11-10). El partit entre espanyoles i neozelandeses es disputarà la matinada de dimarts a dimecres (03:30 hora espanyola).
FITXA TÈCNICA.
- RESULTAT: HONGRIA, 17 - ESPANYA, 13.
HONGRIA: Kaso (p), Czigany, Antal (1), Kiles, Szücs (3), Takacs (1), Dravucz (3), Keszthely (4), Toth, Bujko (5), Poszkoli, Menczinger i Gangl (p ).
ESPANYA: Copado (p), Gil (5), Espar (3), Lloret, Ortiz, Chillida, Miranda (1), Peña, Blas (1), Messeguer, García (3), Bach i Ramos (p).
PARCIALS: 5-3, 5-3, 4-3, 3-4.
ÀRBITRES: Deslieres (FRA) i Wengeroth (SUI)
SEU: Piscina Magnolia Span. 450 espectadors.