Castellano | Català | English | Alemán | Ruso | Chino | Segueix-nos al Facebook Budapest Dreams Twitter Budapest Dreams
Mundial d'handbol Croàcia i Hongria lideren amb Espanya el Grup D

Mundial d'handbol
Croàcia i Hongria lideren amb Espanya el Grup D
MADRID, 12 de gener de 2013 (EUROPA PRESS) -
   La selecció de Croàcia ha demostrat la seva favoritisme davant una feble Austràlia (36-13) en la primera jornada del Mundial d'Handbol del Grup D, celebrada a la Caixa Màgica, i d'aquesta manera, amb el triomf també d'Hongria davant Egipte (32 -23), són les que lideren costat de Espanya, que va debutar sense problemes davant Algèria.
   No es va notar l'absència d'Ivano Balic al quadre croat, que no jugarà al torneig per lesió, ja que els balcànics no van donar treva a la selecció australiana. Els 'aussies' només van poder aguantar els primers vuit minuts gràcies a la gran actuació del seu porter, Ognjen Latinovic.
   Les rotacions que el seleccionador croat Slavko Goluza va imposar a l'inici de la trobada i la baixada de ritme del quadre escacat després del descans van permetre més oportunitats al conjunt de David Aussie, que fins i tot es va permetre fer un parcial de 3-0 als croats. Malgrat tot, Croàcia va tenir controlat el marcador i en els últims minuts va respondre amb un 9-0 demolidor que deixava els australians amb 23 gols per sota. El màxim anotador del partit va ser el croat Zlatko Horvat.
   D'altra banda, Hongria va derrotar a Egipte (32-23) en el partit que Cerrao la primera jornada del Grup D amb un gran treball ofensiu en la segona part. El conjunt africà va arribar a posar en dificultats a l'equip dirigit per Lajos Mocsai, que va iniciar el partit dominant i amb una gran actuació del seu porter Roland Mikler.
   Egipte, que buscava reivindicar al Mundial d'Espanya com una de les grans potències balonmanísticas més enllà del Vell Continent, no va poder fer res després de la pegada dels hongaresos, tot i que en la segona meitat dels africans van estar més encertats ofensivament.
   Amb un parcial inicial de 4-0 a favor d'Hongria, el partit va començar a igualar gràcies a accions de Mostafa i del pivot Mohamed Mahmoud, que va arribar a escurçar la distància a un gol. A partir de llavors, Hongria es va poder desenganxar-se al marcador dirigida per Laszlo Nagy i amb la capacitat ofensiva de l'extrem Gergely Harsanyi fins a obtenir la renda de sis gols que es va poder portar a la mitja part (17-9).
   La tornada del descans va portar un Egipte amb més encert ofensiu que va fer un 0-4 de parcial i va arribar a reduir la diferència a tres gols. Hongria va encertar en el llançament exterior, a través de Gabor Csaszar i de les incrusiones de Harsányi des de l'extrem, recolzats del treball en el pivot de Szabolcs Zubai, per assolir la seva màxima diferència, de nou gols.